Safe trading & happy profits!

Handleiding van de crypto signals

Onze crypto signals ontvang je op Telegram in ons VIP kanaal en zien er als volgt uit. Ook wordt er altijd een chart van Tradingview bij geplaatst (hier alleen even niet).

🚨CryptoNL Signal🚨
WTC/BTC
Timeframe: 1D
Buy: «« 4320 »»
Sell: 5127 – 5654 – 6222
SL: 4061 (6%) ‼️👀 watch on your position size
RRR 3.3

– Als eerste zie je om welk traiding pair het gaat en op welk timeframe de trade gebaseerd is.
– Vervolgens zie je de buy range («« kleiner dan | «« rond »»).
– Daarna zie je de sell targets. Let op dit zijn targets die bevinden zich vaak in een range. De targets zijn maximaal (bovenzijde range), een sell er net onder kan verstandig zijn.
– Vervolgens heb je de stop loss (SL). Op deze prijs is voor ons de Trade niet meer valid en nemen wij ons verlies. Zet altijd een SL!! De SL wordt ook in % vermeld zodat het makkelijk is om je positie grootte te bepalen. Wij raden aan niet meer dan 2% van je beschikbare saldo te riskeren per trade. In het geval hier boven zou dat betekenen dat je met 33% van je beschikbare saldo veilig zou in kunnen stappen. Als de SL gehit wordt heb je maar 2% van je totaal geriskeerd en verloren.
– Als laatste de RRR wat staat voor Risk Reward Ratio. Je potentiële winst tegenover je eventuele verlies. Hoe hoger dit getal is hoe meer trades je mag verliezen om break even te komen staan. Vanaf een RRR van minimaal 2 kun je wat ons betreft veilig traden. Zelf gaan wij vaak wel voor minimaal een RRR van 3.

Stop-loss & Take profit orders tegelijk zetten op Binance

SL en TP orders kun je op Binance niet tegelijk zetten. Hiervoor gebruiken wij van CryptoNL een externe tool voor. Hier onder kun je de handleiding volgen. De tool die wij hier voor gebruiken is trailingcrypto.com.

– Maak op trailingcrypto.com een account aan.
– Maak vervolgens een API aan op Binance met trade rechten – geen withdraw rechten – en berg de key en secret goed op. De secret wordt maar eenmalig getoond!
– Voeg de api key en secret toe aan TrailingCrypto

Nu ben je klaar om gebruik te maken van TrailingCrypto. Op onderstaande afbeelding kun je zien hoe je een OCO order zet via TrailingCrypto nadat je buy order gevuld is. Buy orders doen wij gewoon handmatig op Binance maar je zou deze tool daar ook voor kunnen gebruiken.

Crypto signals handleiding

– Zorg als eerste dat de zwarte vlakken zo staan als in de afbeelding. Je zet dan een Stop loss en trailing profit order tegelijk. Wanneer 1 van de 2 orders wordt uitgevoerd wordt de andere gecanceld.
– In het rode vlak kies je de coins voor de trade. De 1e is je base coin en de tweede je trading pair. In dit geval LTC
– In het paarse vlak vul je het aantal coins in.
– In het groene vlak vul je de Stop loss prijs in.
– In het blauwe vlak vul je de prijs in waar jouw trailing take profit order moet beginnen.
– In het gele vlak vul je het % in voor de trailing. Jouw take profit wat je bij de vorige stap hebt ingevuld – het aantal % van deze stap is je minimale winst. De % wordt telkens opnieuw berekend wanneer de prijs een higher high maakt dan vanaf waar je trailing take profit order loopt.
Maak hier je TrailingCrypto account aan!

Laat je portfolio groeien! Word VIP member van CryptoNL

Meld je aan voor onze crypto signals en ontvang daarnaast persoonlijke begeleiding in de VIP chat.

Disclaimer
Wij bieden geen financieel advies maar delen enkel trade mogelijkheden. Eventuele trades die je maakt zijn op eigen risico en crypto-signals.nl kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventueel verlies.

Meest verkochte abonnement